Rólunk

A Nati Kft. 1992-ben alakult Nyíregyházán. Vevőcentrikus üzletpolitikánknak köszönhetően az elmúlt évek alatt Magyarország meghatározó alapanyag forgalmazója lettünk.

A folyamatosan bővülő minőségi árukínálat a fa- és asztalosipar teljes választékát felölelő alapanyagbázis kialakítását tette lehetővé. A komplett kínálat mellett a cég menedzsmentje nagy hangsúlyt fektet a csatolt szolgáltatások színvonalára és fejlesztésére. Jelenleg az ország legszélesebb faanyag választékát kínáljuk, és a legdinamikusabban fejlődő cégei közé tartozunk. Nyíregyháza után, 2005-ben Üllőn az M0-s mellett, 2007-ben Kiskőrősön az 53-as főút mellett, Pápán az ipari parkban, a 83-as főút közelében, 2008-ban Debrecenben nyitottuk meg új telephelyeinket.

Célunk, hogy hálózatunkat tovább bővítsük és az ország minél több területén álljunk vásárlóink rendelkezésére. A Kronospan első márkakereskedőjeként termékeit több mint 10 éve forgalmazzuk az országban.  Ezen kívül Egger és Unilin Decor laminált lapok is megtalálhatók. Bútorlapból 180 -féle színt tartunk folyamatosan raktárkészleten, ezekhez színazonos hátfalakat és élzárókat is kínálunk.

Kérjük, tekintse meg bemutatkozó videónkat.

Több mint 15 éve foglalkozunk különféle volt szovjet tagállamokból származó táblásított és tömbösített faanyagokkal, fűrészáruval, rétegelt és farostlemezekkel. Termékeinket az ország minden pontjára leszállítjuk, kisebb mennyiségeket gyüjtőfuvarral, rövid határidővel.

Telephelyeinken szakszerű, gyors kiszolgással korrekt árakkal, folyamatosan bővülő választékkal törekszünk vásárlóink igényeinek kielégítésére.

 

Tisztelettel:

Nagy Tibor
ügyvezető